Zobrazeno 1 - 10
of 203
pro vyhledávání: '"Cloud stability"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100797- (2023)
Conventional thermally processed apple juices are nutritionally depleted because the heat sensitivity degrades the bioactive compounds that comprise them. This study proposed a non-thermal technique, hydrodynamic cavitation (HC), to preserve the nutr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df43ed3dabc04543b140b547b43213fe
Autor:
Minbo Li, Qihui Liu, Wanzhen Zhang, Litao Zhang, Linyan Zhou, Shengbao Cai, Xiaosong Hu, Junjie Yi
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss , Pp 627-635 (2021)
Cloudy fruit and vegetable mixed juice (MJ) pasteurized by high pressure processing (HPP) showed an increasing market demand. However, browning, sedimentation, and flavor changes of HPP juice during storage have been a great challenge for the beverag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/994f8e01561b4f3a94820032ca2347c6
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 581 (2023)
This study investigated the prospect of producing cloud-stable orange-based juice by combining high-pressure processing (HPP) with a natural kiwifruit pectin methylesterase inhibitor (PMEI) during chilled storage. Kiwifruit is rich in a PMEI, which g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ca52ee674ff4b91858ba7951e50f84e
Autor:
Haifen Wang, Junwei Yuan, Lan Chen, Zhaojun Ban, Yanli Zheng, Yuqian Jiang, Yunbin Jiang, Xihong Li
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 17, p 2568 (2022)
Apple juice that is designated ‘Not from concentrated’ (NFC) is now increasingly popular with consumers due to its unique taste and rich nutritional value. However, layered precipitation and instability have emerged as serious technical problems
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b69dafdfd5f54de0bbd4f8d145f71cbc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1695 (2021)
In order to remove the flocculent precipitation in Huyou juice after frozen storage and thawing process, the thawed juice was ultrasonically treated with different power (45–360 W) and time (10–60 min) in ice bath (~0 °C), and its sedimentation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/997484a5195e445fbbab49cde0447716
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wanzhen Zhang, Minbo Li, Shengbao Cai, Xiaosong Hu, Linyan Zhou, Litao Zhang, Liu Qihui, Junjie Yi
Publikováno v:
Current Research in Food Science
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss, Pp 627-635 (2021)
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss, Pp 627-635 (2021)
Cloudy fruit and vegetable mixed juice (MJ) pasteurized by high pressure processing (HPP) showed an increasing market demand. However, browning, sedimentation, and flavor changes of HPP juice during storage have been a great challenge for the beverag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.