Zobrazeno 1 - 10
of 393
pro vyhledávání: '"Closed cavity"'
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100307- (2024)
Understanding the rheological behavior of highly concentrated proteins is critical for the development of meat analogs. To enhance their sensory appeal, plant oil is often added during extrusion. The objective of this study was to gain a better under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87c435a7d305486180dfbda644109917
Autor:
Yvonne Guckenbiehl, Aurora Magdalena Morales Romero, Helen Haug, Eva Ortner, Isabell Rothkopf, Ute Schweiggert-Weisz, Andrea Buettner, Susanne Gola
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100909- (2024)
The conching process plays a key role in determining the sensory and rheological properties of dark chocolate. To further understand this process, changes in the chocolate mass during plastic conching were investigated on a time-resolved basis with v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8f4b8a51d524132bd895f46a5586189
Publikováno v:
International Journal of Numerical Methods for Heat & Fluid Flow, 2022, Vol. 32, Issue 11, pp. 3579-3597.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/HFF-01-2022-0039
Publikováno v:
Buildings, Vol 14, Iss 3, p 603 (2024)
In its simplest terms, a closed-cavity façade (CCF) is a sealed, unventilated enclosure equipped with motorized shading devices, internal double or triple glazing, and external single glazing. This technology effectively controls solar energy and da
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e93203eef744be59bd0a0fdad7f1892
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Davide De Angelis, Christina Opaluwa, Antonella Pasqualone, Heike P. Karbstein, Carmine Summo
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100552- (2023)
A closed cavity rheometer was used to study the rheology of dry-fractionated mung bean protein –DFMB– (55% protein d.m.). Then, the high-moisture extrusion cooking at 40% and 50% moisture contents and different temperatures (115, 125, 135 and 145
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a968936c7724c2abc0afa36c1ffeacf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Buildings, Vol 13, Iss 8, p 2031 (2023)
Although glass façades have been on the market for over a century, new improvements, following sustainable standards, are still being invented. An improvement of the actively maintained CCF has occurred in passive maintenance with natural ventilatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b88d30466e0e47018e2c8f3a8f351fab