Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"Close, T."'
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1985 May 01. 82(9), 2669-2673.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Citrus fruits are characterized by the accumulation of high levels of citric acid, which account for 90% of the total organic acids. Citric acid is an important determinant of fruit taste because it affects the sourness of the fruit as well as the pe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::c2408c9f4a23b84d1298d2686eca38da
https://hdl.handle.net/11587/361835
https://hdl.handle.net/11587/361835
Autor:
Snow, B. C., Close, T.
Publikováno v:
Ceramic Engineering & Science Proceedings; 2017, Vol. 38 Issue 1, p187-199, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fifth International Conference on Creating, Connecting & Collaborating through Computing (C5 '07); 2007, p93-98, 6p