Zobrazeno 1 - 10
of 375
pro vyhledávání: '"Clifton P.M."'
Publikováno v:
In Diabetes Research and Clinical Practice May 2019 151:138-145
Publikováno v:
In Diabetes Research and Clinical Practice May 2019 151:11-19
Publikováno v:
In Atherosclerosis April 2016 247:7-20
Publikováno v:
In Appetite 1 August 2015 91:7-12
Publikováno v:
In Atherosclerosis 2000 150(1):187-192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases; Aug2018, Vol. 28 Issue 8, p830-838, 9p
Progress and prospective of plant sterol and plant stanol research: Report of the Maastricht meeting
Autor:
Mackay D., Clifton P.M., Jones P.J.H., Awad A., Chapman J., Baker P.C., Gylling H., Jones P., Lutjohann D., Marz W., Moreau B., Ostlund R., Plat J., Rideout T., Ros E., Schaefer E., Daniel T., Vartiainen E., Weingartner O., Zampelas A., Berger A., Wester I., Rosin S., Meijer G., Trautwein E., Ras R., Antoine J.-M., Jeansen S., Koutnikova H., Short C., Messinger H., Horlacher P., Ehrhardt C., Brañes C., Harting T., Thompson G., Tikkanen M., Shaghaghi M.A., Baer D., Ansorena D., Baumgartner S., Blanco-Vaca F., Ellegard L., Carles J., Laitinen K., Myrie S., Miettinen T., Mymin D., Robinson M., Rompelberg C., Sarkkinen E., Silbernagel G., de Smet E., Loman S.
Publikováno v:
ATHEROSCLEROSIS
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
Abundant evidence over past decades shows that foods with added plant sterols and plant stanols lower serum LDL cholesterol concentrations. However, despite the overwhelming data, numerous scientific questions still remain. The objective of this pape
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::82c00079e45ff47fbcbb516d987701a6
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10443
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10443
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.