Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Cleome arabica L."'
Autor:
Rami Q. Alkhatib, Afnan B. Almasarweh, Nour M. Abdo, Abdulraouf S. Mayyas, Mahmoud A. Al-Qudah, Sultan T. Abu-Orabi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1920-1933 (2022)
The pivotal Cleome arabica L. species belongs to the Cleome genus with fascinating secondary metabolites consisting of main classes of phenols, flavonoids, and glucosinolate derivatives. The current study was carried out on three crude extracts of Cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79d3c32fea2a42de86910521e6d0e36a
Autor:
Ikram Allagui, Kheiria Hcini, Dhouha Msalbi, Mongi Saoudi, Abdelfattah EL Feki, Maria José Jordan, Saleh Alwasel, Abdel Halim Harrath, Mohamed Salah Allagui
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2107-2120 (2022)
This study attempted to optimize the extraction conditions (liquid‒solid ratio, temperature and time) of phenolic yield from Cleome (Cleome arabica L.) fruits extract by the surface response methodology “Box‒Behnken plan” to identify and quan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b517ee7a17c34334a4373a8d55f9ff77
Autor:
Ikram Allagui, Mabrouk Horchani, Nourhene Zammel, Maroua Jalouli, Abdelfatteh Elfeki, Choumous Kallel, Lamjed Mansour, Salah Alwasel, Abdel Halim Harrath, Hichem Ben Jannet, Mohamed Salah Allagui, Kheiria Hcini
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 1, p 26 (2022)
In recent decades, the use of herbs and plants has been of great interest, as they have been the sources of natural products, commonly named as bioactive compounds. In specific, the natural compounds from the Capparaceae family which has been proved
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d578c35941a94ca28c7f408a1a278f88
This study aims to phytochemical study, antiradical scavenging and antibacterial Activity of the extracts of Cleome arabica L. from the region of Oued Souf (East South Algerian). The crud extracts two methods obtained methanolic were maceration (EM)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1488799be023105d9637c09206f5ae45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allagui I; Laboratory of Animal Physiology, Faculty of Sciences of Sfax, University of Sfax, P.O. Box 95, Sfax 3052, Tunisia.; Laboratory of Biotechnology and Biomonitoring of the Environment and Oasis Ecosystems, Faculty of Sciences of Gafsa, University Campus Sidi Ahmed Zarroug, University of Gafsa, Gafsa 2112, Tunisia., Horchani M; Laboratory of Heterocyclic Chemistry, Natural Products and Reactivity (LR11Es39), Medicinal Chemistry and Natural Products, Faculty of Science of Monastir, University of Monastir, Avenue of Environment, Monastir 5000, Tunisia., Zammel N; Laboratory of Histo-Embryology and Cytogenetics, Medicine Faculty of Sfax, University of Sfax, Sfax 3029, Tunisia., Jalouli M; Department of Biology, College of Science, Imam Mohammad Ibn Saud Islamic University (IMSIU), Riyadh 11623, Saudi Arabia., Elfeki A; Laboratory of Animal Physiology, Faculty of Sciences of Sfax, University of Sfax, P.O. Box 95, Sfax 3052, Tunisia., Kallel C; Laboratory of Hematology, University of Sfax, CHU Habib Bourguiba, Sfax 3029, Tunisia., Mansour L; Department of Zoology, College of Science, King Saud University, Riyadh 11451, Saudi Arabia., Alwasel S; Department of Zoology, College of Science, King Saud University, Riyadh 11451, Saudi Arabia., Harrath AH; Department of Zoology, College of Science, King Saud University, Riyadh 11451, Saudi Arabia., Jannet HB; Laboratory of Heterocyclic Chemistry, Natural Products and Reactivity (LR11Es39), Medicinal Chemistry and Natural Products, Faculty of Science of Monastir, University of Monastir, Avenue of Environment, Monastir 5000, Tunisia., Salah Allagui M; Laboratory of Animal Physiology, Faculty of Sciences of Sfax, University of Sfax, P.O. Box 95, Sfax 3052, Tunisia.; Laboratory of Biotechnology and Biomonitoring of the Environment and Oasis Ecosystems, Faculty of Sciences of Gafsa, University Campus Sidi Ahmed Zarroug, University of Gafsa, Gafsa 2112, Tunisia., Hcini K; Biodiversity, Biotechnology and Climate Change Laboratory (LR11ES09), Department of Life Sciences, Faculty of Science of Tunis, University of Tunis El Manar, Tunis 2092, Tunisia.; Department of Life Sciences, Faculty of Sciences of Gafsa, University Campus Sidi Ahmed Zarroug, University of Gafsa, Gafsa 2112, Tunisia.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2022 Dec 21; Vol. 28 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 21.