Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Clemente O"'
Autor:
von Arx, C., Della Vittoria Scarpati, G., Cannella, L., Clemente, O., Marretta, A.L., Bracigliano, A., Picozzi, F., Iervolino, D., Granata, V., Modica, R., Bianco, A., Mocerino, C., Di Mauro, A., Pizzolorusso, A., Di Sarno, A., Ottaiano, A., Tafuto, S.
Publikováno v:
In ESMO Open May 2024 9(5)
Publikováno v:
In World Development Perspectives December 2016 4:19-23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clemente, O., Starita, N., Bracigliano, A., Cives, M., Tatangelo, F., Barretta, M.L., Badalamenti, G., Lastoria, S., Picozzi, F., Di Mauro, A., von Arx, C., Cannella, L., Tafuto, S.
Publikováno v:
In Annals of Oncology October 2023 34 Supplement 2:S708-S708
Autor:
von Arx, C., Cannella, L., Marretta, A.L., Bracigliano, A., Tatangelo, F., Clemente, O., Iervolino, D., Granata, V., Mocerino, C., Modica, R., Pizzolorusso, A., Bianco, A., Picozzi, F., Di Sarno, A., Tafuto, S.
Publikováno v:
In Annals of Oncology October 2023 34 Supplement 2:S708-S709
Publikováno v:
World Development Perspectives. 4:19-23
Effectively identifying and integrating the fundamental issues that guide Sub Saharan Africa (SSA) farmers’ management decision in their quest to meet the household food security and income generation targets into agricultural intervention planning
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lauricella, E., Cives, M., Felici, V., Bracigliano, A., S. lamia, Lippolis, R., Amoruso, B., Pelle, E., Esposto, C., Mandriani, B., Di Lorenzo, G., Clemente, O., Porta, C.G., Tafuto, S.
Publikováno v:
In Annals of Oncology September 2021 32 Supplement 5:S915-S915
Autor:
Clemente Ortiz-Romero, Rocío Ríos-Reina, Diego L. García-González, María José Cardador, Raquel M Callejón, Lourdes Arce
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100738- (2023)
Virgin olive oil (OO) can be classified into three different categories: extra virgin, virgin and lampante. The official method for this classification, based on physicochemical analysis and sensory tasting, is considered useful and effective, althou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8de5c689cba64bc48d70451036ef2ba6