Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Clemente Caterina"'
Autor:
Sanson Félix, Louot Christophe, Manek-Hönninger Inka, Bigotta Stefano, Clemente Caterina, Hildenbrand-Dhollande Anne
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 307, p 02044 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5175a7d43b094d39a19e866b8c797c5e
Autor:
Riezzo Giuseppe, Orlando Antonella, Clemente Caterina, D’Attoma Benedetta, Valentini Anna Maria, Armentano Raffaele, Giorgio Pietro, Pisani Antonio, Russo Francesco
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 73, Iss 3, Pp 331-339 (2021)
Since tissue transglutaminase-2 (TG2) can represent a marker of inflammation for some gastrointestinal (GI) diseases, we aimed to evaluate TG2 and inflammatory markers’ mucosal content in gastric antrum biopsies to shed light on the histological an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06c5997469fa446fbb0648972d5ca8da
Autor:
Novembri, Romina a, De Clemente, Caterina b, Funghi, Lucia a, Torricelli, Michela a, Voltolini, Chiara a, Challis, John R. c, Petraglia, Felice a, ⁎
Publikováno v:
In European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology December 2015 195:200-205
Autor:
Russo, Francesco a, ⁎, 1, Linsalata, Michele a, 1, Clemente, Caterina a, Chiloiro, Marisa b, Orlando, Antonella a, Marconi, Emanuele c, Chimienti, Guglielmina d, Riezzo, Giuseppe b
Publikováno v:
In Nutrition Research December 2012 32(12):940-946
Autor:
Salameh, Ahmad 1, Galvagni, Federico 1, Anselmi, Francesca, De Clemente, Caterina, Orlandini, Maurizio, Oliviero, Salvatore 2
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 23 July 2010 285(30):23096-23104
Publikováno v:
Revista Iberoamericana de Educación (Version impresa); ene-abr2023, Vol. 91 Issue 1, p145-161, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tutino Valeria, Riezzo Giuseppe, D’Attoma Benedetta, Russo Francesco, Prospero Laura, Linsalata Michele, Orlando Antonella, Clemente Caterina, Martulli Manuela
Publikováno v:
Archives of Clinical and Biomedical Research.
The intake of fermentable oligosaccharides, disaccharides, monosaccharides, and polyols (FODMAPs) is linked to IBS symptoms. Thus, reduced FODMAPs content in the diet may improve symptoms in IBS-D patients, mainly abdominal distension and diarrhea. T