Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Clement, Didier"'
Autor:
Lanaud, Claire, Fouet, Olivier, Legavre, Thierry, Lopes, Uilson, Sounigo, Olivier, Eyango, Marie Claire, Mermaz, Benoit, Silva, Marcos Ramos Da, Solorzano, Rey Gaston Loor, Argout, Xavier, Gyapay, Gabor, Ebaiarrey, Herman Ebai, Colonges, Kelly, Sanier, Christine, Rivallan, Ronan, Mastin, Géraldine, Cryer, Nicholas, Boccara, Michel, Verdeil, Jean-Luc, Mousseni, Ives Bruno Efombagn, Gramacho, Karina Peres, Clément, Didier
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2017 Jan 01. 68(17), 4775-4790.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26501564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Catalysis Today 2006 112(1):130-133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mercs Ferreira Santos Rogrio, Vanderlei Lopes Uilson, Clement Didier, Luis Pires Jose, Matos Lima Eline, Batista Messias Tamiles, Peres Gramacho Karina
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 13, No 7 (2014); 814-820
African Journal of Biotechnology
African Journal of Biotechnology
Advances in DNA technology, such as marker assisted selection, detection of quantitative trait loci and genomic selection also require the isolation of DNA from a large number of samples and the preservation of tissue samples for future use in cacao
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos,Elisa Susilene Lisboa dos, Cerqueira-Silva,Carlos Bernard Moreno, Clement,Didier Pierre Louis, Luz,Edna Dora Martins Newman
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Volume: 44, Issue: 4, Pages: 413-416, Published: APR 2009
Pesquisa Agropecuária Brasileira v.44 n.4 2009
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Pesquisa Agropecuária Brasileira v.44 n.4 2009
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
O objetivo deste trabalho foi comparar métodos de caracterização da resistência do cacaueiro (Theobroma cacao) à podridão-parda (Phytophthora palmivora). Foram estudados os métodos escala de notas, índice de intensidade de infecção e índic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::beb76068c833c8bb26430b2f58348d14
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2009000400012&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2009000400012&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Davrinche, C., Pasquier, C., Cerutti, M., Serradell, L., Clement, Didier, Devauchelle, Gerard, Michelson, S., DAVIGNON, J.L.
Publikováno v:
Biochemical and Biophysical Research Communications
Biochemical and Biophysical Research Communications, Elsevier, 1993, 195, pp.469-477
Biochemical and Biophysical Research Communications, Elsevier, 1993, 195, pp.469-477
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f5dc96dd0478ca0e5a5052af6536d5ae
https://hal.inrae.fr/hal-02705664
https://hal.inrae.fr/hal-02705664