Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Clavijo-Romero A"'
Autor:
Angélica Clavijo-Romero, Miguel Moyano-Molano, Katherine Bauer Estrada, Lina Vanessa Pachón-Rojas, María Ximena Quintanilla-Carvajal
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 6, p 1490 (2023)
This study aimed to evaluate the survival of the probiotic Lactobacillus fermentum when it is encapsulated in powdered macroemulsions to develop a probiotic product with low water activity. For this purpose, the effect of the rotational speed of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38bec1de5a8849e4b9416b397b551e15
Autor:
M. Hernández-Carrión, M. Moyano-Molano, L. Ricaurte, A. Clavijo-Romero, M. X. Quintanilla-Carvajal
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Refractance window (RW) drying is considered an emerging technique in the food field due to its scalability, energy efficiency, cost and end-product quality. It can be used for obtaining flakes from high-oleic palm oil (HOPO) nanoemulsions c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8c8efc7d38b4575965ca17dd8533190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quintanilla-Carvajal, Angélica Clavijo-Romero, Miguel Moyano-Molano, Katherine Bauer Estrada, Lina Vanessa Pachón-Rojas, María Ximena
Publikováno v:
Microorganisms; Volume 11; Issue 6; Pages: 1490
This study aimed to evaluate the survival of the probiotic Lactobacillus fermentum when it is encapsulated in powdered macroemulsions to develop a probiotic product with low water activity. For this purpose, the effect of the rotational speed of the
En Colombia existen varias zonas que no pertenecen al Sistema Eléctrico Interconectado Nacional (SIN) por lo que su desarrollo económico, social y tecnológico se hace más difícil, lo cual afecta la calidad de vida de los habitantes de estas zona
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3896::9440d30fd6a8bdd550d072b78eabe554
https://hdl.handle.net/11634/48704
https://hdl.handle.net/11634/48704
Autor:
Angélica Clavijo-Romero, María Hernández-Carrión, M. Moyano-Molano, Leidy Ricaurte, María Ximena Quintanilla-Carvajal
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Refractance window (RW) drying is considered an emerging technique in the food field due to its scalability, energy efficiency, cost and end-product quality. It can be used for obtaining flakes from high-oleic palm oil (HOPO) nanoemulsions containing
Autor:
María Ximena Quintanilla-Carvajal, Leidy Ricaurte, María Hernández-Carrión, Angélica Clavijo-Romero, Miguel Moyano-Molano
Publikováno v:
Food Chemistry. 256:62-70
Nanoemulsions are useful for encapsulating nutritionally compounds of the high oleic palm oil (HOPO) including β-carotene and tocopherols. However, some nanoemulsions can be thermodynamically unstable. For this reason, it is important to understand
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Biológica Colombiana, Vol 11, Iss 1, Pp 160-161 (2006)
Se realizó el inventario de las lianas presentes en la Estación Biológica Mosiro Itajura, región del bajo río Apaporis, departamento de Vaupés, Colombia. Se encontraron 26 familias, 53 géneros y 86 especies, entre las que se cuentan 18 nuevos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29727900d77b4d4b881835e2afcab92d