Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Clauwers, Charlien"'
Autor:
González-Angulo, Mario, Clauwers, Charlien, Harastani, Rania, Tonello, Carole, Jaime, Isabel, Rovira, Jordi, Michiels, Chris W.
Publikováno v:
In Food Research International August 2020 134
Autor:
Clauwers, Charlien1, Lood, Cédric2, Van den Bergh, Bram2, van Noort, Vera2, Michiels, Chris W.1 chris.michiels@kuleuven.be
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/13/2017, Vol. 7 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Clauwers, Charlien
Clostridium botulinum is a strictly anaerobic spore-forming bacterium, and produces the most deadly toxin known, the botulinum neurotoxin (BoNT). Therefore, food contaminated with (spores of) this pathogen constitutes an important threat to humans an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::35b853ad829e0b94378305ff52228ba4
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/588464
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/588464
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clauwers C; Laboratory of Food Microbiology and Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), KU Leuven, Leuven, Belgium., Lood C; Centre of Microbial and Plant Genetics, KU Leuven, Leuven, Belgium., Van den Bergh B; Centre of Microbial and Plant Genetics, KU Leuven, Leuven, Belgium., van Noort V; Centre of Microbial and Plant Genetics, KU Leuven, Leuven, Belgium., Michiels CW; Laboratory of Food Microbiology and Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), KU Leuven, Leuven, Belgium. chris.michiels@kuleuven.be.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2020 Mar 04; Vol. 10 (1), pp. 4348. Date of Electronic Publication: 2020 Mar 04.
Autor:
Clauwers C; Laboratory of Food Microbiology, Department of Microbial and Molecular Systems and Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), KU Leuven, Heverlee, Belgium., Briers Y; Laboratory of Gene Technology, Department of Biosystems, KU Leuven, Heverlee, Belgium., Lavigne R; Laboratory of Gene Technology, Department of Biosystems, KU Leuven, Heverlee, Belgium., Michiels CW; Laboratory of Food Microbiology, Department of Microbial and Molecular Systems and Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), KU Leuven, Heverlee, Belgium chris.michiels@biw.kuleuven.be.
Publikováno v:
Genome announcements [Genome Announc] 2015 Mar 12; Vol. 3 (2). Date of Electronic Publication: 2015 Mar 12.