Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Clausena lansium (Lour.) Skeels"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101253- (2024)
This study investigated the regulation effect of magnetic field combined with low temperature storage on postharvest quality and cell wall pectic-polysaccharide degradation of wampee stored for 15 d at 4 °C and 15 °C. Results showed that magnetic f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f94f353cd5ae493299ec7d37a9310d14
Autor:
Ran Zhang, Junjie Zhou, Xiaoxuan Zhang, Huanteng Hou, Xianqing Liu, Chenkun Yang, Shuangqian Shen, Jie Luo
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3092 (2024)
Wampee (Clausena lansium (Lour.) Skeels) has natural bioactive components with diverse health benefits, but its detailed metabolism and tissue distribution are not fully understood. Here, widely targeted metabolomics analysis methods were employed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e8d2f42ab584332af9526874938f953
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
This study aimed to develop a suitable dosage form of volatile oil from wampee leaves and to explore its antibacterial mechanism in vitro. The chemical composition of the volatile oil from wampee leaves was determined by gas chromatography-mass spect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5741a0de87a14a1cb3764849e31acbc5
Autor:
Yinzheng Ma, Jinlei Sui, Yan Wang, Wanying Sun, Guohui Yi, Jinyan Wu, Shi Qiu, Lili Wang, Aihua Zhang, Xiaowen He
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 24, p 8052 (2023)
Infections caused by Candida albicans (C. albicans) and increasing resistance to commonly used drugs lead to a variety of mucosal diseases and systemic infectious diseases. We previously confirmed that the essential oil of Clausena lansium (Lour.) Sk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01d62747f2ef4ef18ce71714383a0753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 11, Pp 5811-5822 (2020)
Food Science & Nutrition, 8(11):5811-5822
Food Science & Nutrition, 8(11):5811-5822
In this study, the non‐targeted large‐scale plant metabolomics (UPLC‐Q‐Orbitrap‐MS) was performed for the comparison of chemical profiling of the leaves, barks, flowers, peels, pulps, and seeds of Clausena lansium (Lour.) Skeels (called “