Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Clausen, Morten Rahr"'
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 3 January 2018 227:38-47
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2012 132(3):1214-1220
Autor:
Poulsen, Cornelia Louise Nygaard1 (AUTHOR), Clausen, Morten Rahr2 (AUTHOR), Gregersen, Sandra Beyer1 (AUTHOR), Bertram, Hanne Christine1 (AUTHOR) hannec.bertram@agrsci.dk
Publikováno v:
Magnetic Resonance in Chemistry. Sep2019, Vol. 57 Issue 9, p700-706. 7p.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2011 24(6):772-776
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clausen, Morten Rahr1 mortenr.clausen@food.au.dk, Zhang, Xumin1,2, Yde, Christian C.1, Ditlev, Ditte B.1, Lillefosse, Haldis H.3,4, Madsen, Lise3,4, Kristiansen, Karsten4, Liaset, Bjørn3, Bertram, Hanne C.1
Publikováno v:
PLoS ONE. Mar2015, Vol. 10 Issue 3, p1-18. 18p.
Autor:
Kjaer, Katrine Heinsvig1 katrine.kjaer@agrsci.dk, Clausen, Morten Rahr1, Sundekilde, Ulrik Kræmer1, Petersen, Bent Ole2, Bertram, Hanne Christine1, Ottosen, Carl-Otto1
Publikováno v:
Functional Plant Biology. 2014, Vol. 41 Issue 12, p1310-1322. 13p. 4 Charts.
Publikováno v:
Jensen, N, Clausen, M R & Kjær, K H 2017, ' Forskellige farver lys fremmer holdbarhed og smag ', Gartner Tidende, bind 133, nr. 1, s. 42-43 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::108527252f149c31f52fb6e755f24187
https://pure.au.dk/portal/da/publications/forskellige-farver-lys-fremmer-holdbarhed-og-smag(b720319a-b18d-4710-9e4d-77d8d71e1d7e).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/forskellige-farver-lys-fremmer-holdbarhed-og-smag(b720319a-b18d-4710-9e4d-77d8d71e1d7e).html
Autor:
Dalsgaard, Trine Kastrup, Amer, Bashar, Clausen, Morten Rahr, Zheng, Hong, Larsen, Mette Krogh, Hermansen, Kjeld, Larsen, Mette Bohl, Skov, Thomas, Bertram, Hanne Christine S.
Publikováno v:
Dalsgaard, T K, Amer, B, Clausen, M R, Zheng, H, Larsen, M K, Hermansen, K, Larsen, M B, Skov, T & Bertram, H C S 2015, ' Effect of intake of butter with different level of medium chain fatty acids and different types of milk proteins on the observed metabolites in human biofluids-Assessed by an untargeted metabolomics approach using LC-an GC Q-ToF ', International Summit on Current Trends in Mass Spectrometry, New Orleans, United States, 13/07/2015-15/07/2015 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::a9b2dcd20272fa66844e6196e221bf8b
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effect-of-intake-of-butter-with-different-level-of-medium-chain-fatty-acids-and-different-types-of-milk-proteins-on-the-observed-metabolites-in-human-biofluids--assessed-by-an-untargeted-metabolomics-approach-using-lc-an-gc-qtof(1fdfced2-e8f0-428b-a8e8-5c5f4bf1345f).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effect-of-intake-of-butter-with-different-level-of-medium-chain-fatty-acids-and-different-types-of-milk-proteins-on-the-observed-metabolites-in-human-biofluids--assessed-by-an-untargeted-metabolomics-approach-using-lc-an-gc-qtof(1fdfced2-e8f0-428b-a8e8-5c5f4bf1345f).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.