Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Claußen, I.C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Convective drying of food has a big impact on the quality of the product in terms of sensory quality and energy consumption. The temperature of the product during the drying process is a major parameter since exceeding can cause damages to the produc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::7143378d9ff37004848f7e892dc3dc3d
https://orgprints.org/36583/
https://orgprints.org/36583/
Autor:
Sturm, B., Esper, A., Massantini, R., Moscetti, R., Bantle, M., Claussen, I.C., Tolstorebrov, I., Pittia, P., Gebresenbet, G., Bosona, T., Shrestha, L., Md. Saleh, R., von Gersdorff, G. J.E.
These guidelines on quality and processing of organic foods have been prepared as part of the Core Organic Plus funded project “SusOrganic - Development of quality standards and optimised processing methods for organic produce”.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::b8a4a535e66311c2dfd828a2c5a7492f
http://orgprints.org/35271/
http://orgprints.org/35271/
Autor:
Sturm, B., Esper, A., Massantini, R., Moscetti, R., Bantle, M., Claußen, I.C., Tolstorebrov, I., Pittia, P., Gebresenbet, G., Bosona, T., Shrestha, L., Md. Saleh, R., von Gersdorff, G.
These guidelines on quality and processing of organic foods have been prepared as part of the Core Organic Plus funded project “SusOrganic - Development of quality standards and optimised processing methods for organic produce”. They intend to su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::81218fb8ab19c787fe108c5780e264e7
http://orgprints.org/34406/
http://orgprints.org/34406/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.