Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Claessens, I.W.H."'
People are increasingly eating out in restaurants, where meals tend to be higher in calories, less nutritious, and contain more meat. In this paper, we argue that differences in the motivational processes underlying people’s food choices could help
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::b94ee932aac5aca4329b42bef2f32c2c
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/426749
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/426749
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hua, Shuxian, Tucker, Anna Claire, Santos, Sydney R., Thomas, Audrey E., Mui, Yeeli, Velez-Burgess, Veronica, Poirier, Lisa, Cheskin, Lawrence J., Matsuzaki, Mika, Williamson, Stacey, Colon-Ramos, Uriyoan, Gittelsohn, Joel
Publikováno v:
Nutrients; May2024, Vol. 16 Issue 10, p1524, 16p
This book provides an overview of recent and current research which defines and scopes the field of responsible marketing in one single edited book. It brings together diverse perspectives from contributors at Birmingham University, leading the acade