Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Cladode extract"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 9, Pp e08016- (2021)
Opuntia ficus-indica L. Mill cladodes are considered to be a source of an abundance of bioactive compounds. To identify a natural product that can be used in the chemoprevention and treatment of cancer, this study was conducted to produce an anticanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b372e9bf710c4c2582793324495d64ac
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 9, Pp e08016-(2021)
Heliyon
Heliyon
Opuntia ficus-indica L. Mill cladodes are considered to be a source of an abundance of bioactive compounds. To identify a natural product that can be used in the chemoprevention and treatment of cancer, this study was conducted to produce an anticanc
Autor:
Tsega Abraha Reda, Estifanos Hawaz Mussie, Meseret Chimedessa Ejigu, Ameha Kebede Ayele, Haftom Brhane Teame
The present study is aimed at analyzing the chemical composition of the crude extract of cactus pear cladode as natural preparation for fungal culture media. For this purpose cactus pear cladode samples were collected from Haramaya University campus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::40e9c41e3aca402d64a1f5369145b6a4
The present study is aimed to evaluate the suitability of cactus pear (Opuntia ficus-indica L.) cladode extracts for the preparation of fungal culture media. The growth of five fungal species (R.stoloinfer ATCC 1052, P.digitatum ATCC 2560, A.niger AT
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e98b63f1714980d9ef2705615326570a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandro Attanzio, Patrizia Diana, Girolamo Cirrincione, Alessandra Montalbano, Paola Barraja, Anna Carbone, Virginia Spanò, Stella Cascioferro, Barbara Parrino, Luisa Tesoriere, Mario Allegra
Background The stems of Opuntia ficus-indica, known as cladodes, are a rich source of soluble fibers, which makes them an important candidate for the production of functional foods. Tagliatelle of durum wheat fortified with Opuntia cladode extract (O
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::36f704e531afd40f058a63e5d7a527cd
http://hdl.handle.net/10447/350209
http://hdl.handle.net/10447/350209
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.