Zobrazeno 1 - 10
of 969
pro vyhledávání: '"Cladoceran"'
Autor:
Bruno José Corecha Fernandes Eiras, Daniel Abreu Vasconcelos Campelo, Lorena Batista de Moura, Leonnan Carlos Carvalho de Oliveira, Edimilson da Silveira Gomes Junior, Bianca Gomes da Silveira, Rauquírio Marinho da Costa
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 39, Iss , Pp 102485- (2024)
The aim of the present study was to determine the optimal time to start weaning from Moina minuta to inert diet, assessing its effects on growth performance, stress resistance, feeding cost and intestinal histomorphometry of angelfish and severum dur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3ef3513f6304731a8727d641508d58b
Publikováno v:
Journal of Freshwater Ecology, Vol 39, Iss 1 (2024)
The thawing of frozen soils has resulted in the release of tremendous amounts of organic carbon. Permafrost-derived dissolved organic carbon (DOC) has been demonstrated to be biolabile to microbes in aquatic ecosystems. Cladoceran grazing is another
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe9ae4a985994e48aa90addd76b336d9
Autor:
Sangwoo Lee, Gun Tae Jung, Mina Cho, Jae Won Lee, Kojo Eghan, Jieon Lee, Seokjoo Yoon, Kwang Pyo Kim, Woo-Keun Kim
Publikováno v:
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol 262, Iss , Pp 115119- (2023)
Eicosanoids play important roles in inflammation, allergy, fever, and immune responses. In the eicosanoid pathway, cyclooxygenase (COX) catalyzes the conversion of arachidonic acid to prostaglandins and is a crucial target of nonsteroidal anti-inflam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/918844e64ad14671a7ce25236c93c7ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yurie Otake, Hajime Ohtsuki, Jotaro Urabe, Shigeko Kimura, Kazuyoshi Yamada, Takehito Yoshida
Publikováno v:
Ecology and Evolution, Vol 11, Iss 3, Pp 1240-1253 (2021)
Abstract An increase in nutrient levels due to eutrophication has considerable effects on lake ecosystems. Cladocerans are intermediate consumers in lake ecosystems; thus, they are influenced by both the bottom‐up and top‐down effects that occur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/237fbcb6f6354b83a26dc3c69e8395f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.