Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Ckurshumova, Wenzi"'
Autor:
Ckurshumova, Wenzislava.
Thesis (Ph. D.)--University of Toronto, 2007.
Source: Dissertation Abstracts International, Volume: 68-05, Section: B, page: 2812.
Source: Dissertation Abstracts International, Volume: 68-05, Section: B, page: 2812.
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 January 2021 582 Part B:1149-1157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamminger, Christoph, Glueck, Michael, Fefer, Michael, Ckurshumova, Wenzi, Liu, Jun, Tenhaken, Raimund, Plätzer, Kristjan
The constantly increasing demand for agricultural produce from organic and conventional farming calls for new, sustainable, and biocompatible solutions for crop protection. The overuse of fungicides leading to contamination of both produce and enviro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3941::60f4effc5c16c2a260b256f88c57a5b8
https://eplus.uni-salzburg.at/doi/10.1007/s43630-021-00157-0
https://eplus.uni-salzburg.at/doi/10.1007/s43630-021-00157-0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; December 2022, Vol. 70 Issue: 48 p15028-15037, 10p