Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Civille, Gail Vance"'
This study was undertaken to establish category and product descriptive characteristics of commercial creamy style peanut butters for use in subsequent modeling of consumer response. An established descriptive lexicon for peanut flavor was modified w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::2c3c19743d6f6bfabd4cf40329d502bd
https://zenodo.org/record/1230720
https://zenodo.org/record/1230720
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies; Mar2002, Vol. 17 Issue 1, p77-88, 12p
Autor:
CIVILLE, GAIL VANCE
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 1991, Vol. 14 Issue 1, p1-8, 8p
Publikováno v:
Food Reviews International; Jan1987, Vol. 3 Issue 3, p285-322, 38p
Publikováno v:
Journal of Texture Studies; Jun1981, Vol. 12 Issue 2, pix-xiii, 5p
Publikováno v:
Journal of Texture Studies; Mar1975, Vol. 6 Issue 1, p19-31, 13p
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies; Apr1998, Vol. 13 Issue 1, p57-75, 19p