Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Civaj, V."'
Autor:
Hochwallner, H, Schulmeister, U, Swoboda, Ines, Focke-Tejkl, M, Reininger, R, Civaj, V, Campana, R, Thalhamer, J, Scheiblhofer, S, Balic, N, Horak, F, Ollert, M, Papadopoulos, N G, Quirce, S, Szepfalusi, Z, Herz, U., van Tol, E A F, Spitzauer, S, Valenta, R
Publikováno v:
Allergy
Hochwallner, H, Schulmeister, U, Swoboda, I, Focke-Tejkl, M, Reininger, R, Civaj, V, Campana, R, Thalhamer, J, Scheiblhofer, S, Balic, N, Horak, F, Ollert, M, Papadopoulos, N G, Quirce, S, Szepfalusi, Z, Herz, U, van Tol, E A F, Spitzauer, S & Valenta, R 2017, ' Infant milk formulas differ regarding their allergenic activity and induction of T-cell and cytokine responses ', Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, vol. 72, no. 3, pp. 416-424 . https://doi.org/10.1111/all.12992
Repositorio Institucional de la Consejería de Sanidad de la Comunidad de Madrid
Consejería de Sanidad de la Comunidad de Madrid
Hochwallner, H, Schulmeister, U, Swoboda, I, Focke-Tejkl, M, Reininger, R, Civaj, V, Campana, R, Thalhamer, J, Scheiblhofer, S, Balic, N, Horak, F, Ollert, M, Papadopoulos, N G, Quirce, S, Szepfalusi, Z, Herz, U, van Tol, E A F, Spitzauer, S & Valenta, R 2017, ' Infant milk formulas differ regarding their allergenic activity and induction of T-cell and cytokine responses ', Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, vol. 72, no. 3, pp. 416-424 . https://doi.org/10.1111/all.12992
Repositorio Institucional de la Consejería de Sanidad de la Comunidad de Madrid
Consejería de Sanidad de la Comunidad de Madrid
BACKGROUND: Several hydrolyzed cow's milk (CM) formulas are available for avoidance of allergic reactions in CM-allergic children and for prevention of allergy development in high-risk infants. Our aim was to compare CM formulas regarding the presenc
Autor:
Hochwallner, H., Schulmeister, U., Swoboda, I., Focke-Tejkl, M., Reininger, R., Civaj, V., Campana, R., Thalhamer, J., Scheiblhofer, S., Balic, N., Horak, F., Ollert, M., Papadopoulos, N. G., Quirce, S., Szepfalusi, Z., Herz, U., van Tol, EA., Spitzauer, S., Valenta, R.
BACKGROUND: Several hydrolyzed cow's milk (CM) formulas are available for avoidance of allergic reactions in CM-allergic children and for prevention of allergy development in high-risk infants. Our aim was to compare CM formulas regarding the presenc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3941::cbdbb42c2d9e68757559212b67ca4a92
Background: Several hydrolyzed cow's milk (CM) formulas are available for avoidance of allergic reactions in CM-allergic children and for prevention of allergy development in high-risk infants. Our aim was to compare CM formulas regarding the presenc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::6b22ef625a14279cee9366e1ec830d1a
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3001144
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3001144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background: α-Lactalbumin (α-La) is a major cow's milk (CM) allergen responsible for allergic reactions in infants. Objective: We performed molecular, structural, and immunologic characterization of α-La. Methods: Recombinant α-lactalbumin (rα-L
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::7476b173eefdce2d31f111194d60190a
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3004283
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3004283
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.