Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Civa, A."'
Autor:
Natascia Bartolozzi, Francesco Maioli, Monica Picchi, Valentina Civa, Valentina Canuti, Paola Domizio
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3484 (2024)
Although phytosanitary treatments are necessary to protect grapes from parasitic diseases, consumers are increasingly concerned about the use of synthetic phytosanitary products and their possible residues in wine. Pre-harvest phytosanitary treatment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60a6962db6c24976a00881b8d26b3882
Autor:
Dos Anjos, Denner Santos1 (AUTHOR) denner.anjosoncology@gmail.com, Civa, Patrick Antônio Sonaglio2 (AUTHOR) patrickapple2@hotmail.com, Werner, Juliana3 (AUTHOR) juliana@werner.vet.br, Vicente, Igor Simões Tiagua4,5 (AUTHOR) igor.tiagua@gmail.com, Fonseca-Alves, Carlos Eduardo1,4,5 (AUTHOR) carlos.e.alves@unesp.br
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2024, Vol. 25 Issue 15, p8438. 13p.
Publikováno v:
Journal of Feline Medicine and Surgery Open Reports, Vol 10 (2024)
Case summary An 8-year-old spayed female mixed-breed cat presented with a 2-year history of recurrent vomiting and hyporexia. Physical examination revealed a palpable mass in the mesogastric abdominal region without discomfort upon touch. Abdominal u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5715d39498f84af1a3091d11d1eec521
Autor:
Valentina Civa, Francesco Maioli, Valentina Canuti, Bianca Maria Pietrini, Matteo Bosaro, Ilaria Mannazzu, Paola Domizio
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2640 (2024)
While a recent characterization of non-Saccharomyces thermally inactivated yeasts (TIYs) in a wine-like solution highlighted the release of oenologically relevant compounds and different oxygen consumption rates and antioxidant activity, here the imp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b304520c4cee4efa8a0fb819ccdd2d2a
Autor:
Civa, Valentina, Chinnici, Fabio, Picariello, Gianluca, Tarabusi, Emma, Bosaro, Matteo, Mannazzu, Ilaria, Domizio, Paola
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 8
Autor:
Valentina Civa, Fabio Chinnici, Gianluca Picariello, Emma Tarabusi, Matteo Bosaro, Ilaria Mannazzu, Paola Domizio
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100774- (2024)
Winemakers have access to a diverse range of commercially available Inactivated Dry Yeast Based products (IDYB) from various companies and brand names. Among these, thermally inactivated dried yeasts (TIYs) are utilized as yeast nutrients during alco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ade02667cc2447c78f40a3e012164d6b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
Abstract We combine forward stratigraphic models with a suite of uncertainty quantification and stochastic model calibration algorithms for the characterization of sedimentary successions in large scale systems. The analysis focuses on the informatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f55cc7c265da41c3b67b2321aa2b0e9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.