Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Ciurzyńska Agnieszka"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 65, Iss 4, Pp 233-242 (2015)
The development of fruit-based products with a high proportion of fruit and good nutritional, sensory and functional properties may help to diversify market supply. These products ought to be attractive, especially to young people, easy to consume an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7c396ec9f1145b59a1987d7b96a280e
Autor:
Ciurzyńska, Agnieszka1 (AUTHOR) agnieszka_ciurzynska@sggw.edu.pl, Janowicz, Monika1 (AUTHOR), Karwacka, Magdalena1 (AUTHOR), Nowacka, Małgorzata1 (AUTHOR) agnieszka_ciurzynska@sggw.edu.pl, Galus, Sabina1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Apr2024, Vol. 16 Issue 7, p1009. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies May 2022 77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zywnosc; 2024, Vol. 31 Issue 3, p38-54, 17p
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.