Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Citrus sudachi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masaya Nakamura1 aha2011@jejunu.ac.kr, Jong-Hwan Ra1, Ha-Rim Cheon1, Sang-Heon Han2, Ju-Sung Kim1,3
Publikováno v:
Jordan Journal of Biological Sciences. Dec2018, Vol. 11 Issue 5, p541-548. 8p.
Autor:
Ji Hye Kim1 jeffmkim@jejunu.ac.kr, Min Young Kim1,2
Publikováno v:
Tropical Journal of Pharmaceutical Research. Jun2016, Vol. 15 Issue 6, p1167-1174. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE; 1/17/2018, Vol. 13 Issue 1, p1-17, 17p
Autor:
Hiroshi Sakaue, Rie Tsutsumi, Yoshitaka Nii, Ayuka Kawakami, Yasuhiro Shikishima, Hiroyuki Miura
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 8, Pp 4076-4084 (2021)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
In vitro and animal studies have indicated that extracts from the peel of the Japanese Citrus sudachi, including sudachitin, ameliorate hyperlipidemia and reduce obesity. Sudachitin, a polymethoxylated flavone, has been reported as having favorable e
Autor:
Yuasa, Keizo1 yuasa@bio.tokushima-u.ac.jp, Tada, Kaori1, Harita, Genki1, Fujimoto, Tomomi1, Tsukayama, Masao1, Tsuji, Akihiko1
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry. Mar2012, Vol. 76 Issue 3, p598-600. 3p.
Autor:
Yasuhiro Shikishima, Orie Yoshinari, Yoshiaki Shiojima, Hiroyoshi Moriyama, Bagchi, Manashi, Deshmukh, Narendra, Bagchi, Debasis
Publikováno v:
Functional Foods in Health & Disease; 2016, Vol. 6 Issue 10, p677-690, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.