Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Citrus reticulata ‘Chachi'"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 20, Pp 220-231 (2024)
The study aimed to explore the rational utilization of Citrus reticulata ‘Chachi’ pulp. Low-temperature superfine grinding (SG) technology was employed to prepare citrus pulp powder, and its physicochemical properties, microstructure and function
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e0202cdc4cf41f295bd4fd3987a0e7f
Autor:
WANG Xue, PAN Zhaoping, CHEN Jiaxu, HAO Dandan, SU Zhipeng, MA Shuangshuang, XIAO Jiahao, FU Fuhua
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 133-141 (2024)
The metabolomic differences between the peels of Citrus reticulata ‘Chachi’ and different varieties of Citrus unshiu Marc. were analyzed to provide a theoretical basis and scientific evidence for the development and utilization of the peels of Ci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eae5ac22bc5d4fc5b156b6f498aa7452
Autor:
Zhongcan Peng, Shurong Tian, Depo Yang, Longping Zhu, Jianing Zhang, Wenfeng Li, Guodong Zheng, Zhimin Zhao
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 6, Iss , Pp 100185- (2024)
Citri Reticulatae Pericarpium ‘Chachi’ (Citrus reticulata ‘Chachi’) is a traditional Chinese medicine with dual medicinal and dietary uses. As its main component, pectin exhibited various biological activities. However, research and developme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc80e4f0e94e446f8873255940b20cf0
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3671 (2024)
Citri Reticulatae Pericarpium (CRP), particularly including the pericarp of Citrus reticulata ‘Chachi’ (GCP), has been widely used as a food, a dietary supplement, and traditional Chinese medicine. Despite the widespread use of traditional foods,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5938237bb4ba4ec1bea56c55fb26ec33
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 9, p 1516 (2024)
The initial processing of Citrus Reticulata ‘Chachi’ involves peeling as a crucial step. Currently, there is some semi-automatic peeling equipment available. However, due to the requirement of adjusting the orientation of Citrus Reticulata ‘Cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02816a6f8c9948a59a74c7222a4aebe5
Autor:
Jianmu Su, Yayu Wang, Mei Bai, Tianhua Peng, Huisi Li, Hui-Juan Xu, Guifang Guo, Haiyi Bai, Ning Rong, Sunil Kumar Sahu, Hanjun He, Xiangxiu Liang, Canzhi Jin, Wei Liu, Mikael Lenz Strube, Lone Gram, Yongtao Li, Ertao Wang, Huan Liu, Hong Wu
Publikováno v:
Microbiome, Vol 11, Iss 1, Pp 1-22 (2023)
Abstract Background The medicinal material quality of Citrus reticulata ‘Chachi’ differs depending on the bioactive components influenced by the planting area. Environmental factors, such as soil nutrients, the plant-associated microbiome and cli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4f07b605a674d948d3215728c8e6a6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.