Zobrazeno 1 - 10
of 280
pro vyhledávání: '"Citrus clementina"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 9, p 1488 (2024)
In this study, the effect of the antioxidant extract from lemon by-products (Citrus × Limon L.) integrated into an edible alginate-based coating was evaluated to preserve the storage quality of ready-to-eat Clementine (Citrus × Clementina) fruits.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fdb1ffa80e6464fbdf180408ee48ffb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Vol 0, Iss 134, Pp 275-291 (2022)
L’objectif de cette étude est d’évaluer la qualité d’une confiture de clémentine en utilisant la pectine extraite des écorces de clémentine. La confiture a été préparée en utilisant la pectine extraite (CPE) ainsi que la pectine comme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb79c30803934acf819ebfa4ec3454e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Changlan Sun, Haifeng Lin
Publikováno v:
Mitochondrial DNA. Part B. Resources, Vol 6, Iss 10, Pp 2926-2927 (2021)
Citrus, which is widely cultivated in tropical and subtropical climates, is one of the most important crops in the world. Here, we assembled and annotated the complete chloroplast genome of Citrus clementina (C. clementina) using Illumina sequencing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76780ae082a8418cb6eb33eb9d6e7a71
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 24, p 13616 (2021)
Coloring is one of the most important characteristics in commercial flowers and fruits, generally due to the accumulation of carotenoid pigments. Enzymes of the CCD4 family in citrus intervene in the generation of β-citraurin, an apocarotenoid respo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6db42eec6ee41f6aece90394cac9363
Autor:
María del Carmen González-Mas, José L. Rambla, Aurelio Gómez-Cadenas, María Amparo Blázquez, María Pilar López-Gresa, Antonio Granell
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 9, p 1789 (2021)
Chemical characterization of clementine varieties (Citrus clementina Hort. ex Tan.) essential oils (EO) can lead to variety identification and valorization of their potential use in food and aroma industries. The goal of this study was the chemometri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7b78528f95a4ecab7e405239c82736c
Autor:
Mary-Rus Martínez-Cuenca, Belen Martínez-Alcántara, Jorge Millos, Francisco Legaz, Ana Quiñones
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 1, p 79 (2021)
This work quantifies Fe uptake in young citrus trees, its partitioning among plant compartments, and the contribution of the Fe absorbed from fertilizer to the development of new tissues. A soil pot experiment was conducted using 4-year-old clementin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/397b72e354fa47ea85775193b4de1ef5
Autor:
Zerhoune Messaoudi, Jamal Benyazid, Btissam Mzabri, Anwar Bousamid, Abdelmajid Belabed, Abdelbasset Berrichi
Publikováno v:
Journal of Experimental Biology and Agricultural Sciences. 9:432-438
Morocco is a Mediterranean country with an economy based on exporting agricultural products mainly to Europe. However, the ongoing climate change characterized by the frequency and the intensity of drought, along with the regularity of the rainfall i