Zobrazeno 1 - 10
of 427
pro vyhledávání: '"Citrus aurantium L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xinyue Xie, Huiling Xue, Baoshan Ma, Xiaoqian Guo, Yanli Xia, Yuxia Yang, Ke Xu, Ting Li, Xia Luo
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 15, p 3498 (2024)
This work used headspace solid-phase microextraction with gas chromatography–mass spectrometry (HS-SPME-GC–MS) to analyze the volatile components of hydrosols of Citrus × aurantium ‘Daidai’ and Citrus × aurantium L. dried buds (CAVAs and CA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cc0e1fb94d14fe78ad9c9b228d0e1f4
Autor:
Yan Li, Jie Liu, Jie Li, Haijing Xiao, Yiyun Xu, Siqing Fan, Zhaoqi Xie, Min Guo, Jiaxin Yang, Xue Jing, Chunsong Cheng
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100890- (2023)
Citrus aurantium L. fruit is a commonly used Chinese medicine whose therapeutic effects tends to be affected by growing conditions. In order to gain insights into the effects of growing location on the cuticular wax composition of C. aurantium L. fru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a9a25b8b3144778ad7a12f10f6da57e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiangyi Luo, Hanwen Yuan, Linxi Mao, Juanjiang Wu, Sai Jiang, Yupei Yang, Yangfen Fu, Leping Liu, Shenghuang Chen, Wei Wang
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 5, Pp 104681- (2023)
Fruits are consumed as foods or medicines to supply people with nutrition or treat diseases. Zhishi, the dried young fruit of Citrus aurantium L. or Citrus sinensis Osbeck, is one of the most representative health food from the fruit of the Citrus ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0c3718397674869ad40179ee30e1e1a
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 2251-2260 (2022)
Natural plants are rich sources of various bioactive compounds. Consequently, the efficiently isolation of these bioactive components has always attracted considerable attention. Our work aims to demonstrate a framework for bioactivity guided isolati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24c491d9c94448af8169d2223accd294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qixin Zhang, Wenying Song, Guanqi Tao, Qin Li, Lixia Wang, Wenkang Huang, Lijuan Gao, Lai Yin, Yiping Ye
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 13, p 5057 (2023)
Quzhou Aurantii Fructus (QAF), the dried immature fruit of Citrus changshan-huyou Y.B. Chang, is similar to Aurantii Fructus (AF), the dried immature fruit of Citrus aurantium L. or its cultivars, in terms of composition, pharmacological action, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8286ad5c7b0b4d97824500286c83ffd3