Zobrazeno 1 - 10
of 359
pro vyhledávání: '"Citrate metabolism"'
Autor:
Luana Faria Silva, Tássila Nakata Sunakozawa, Diego Alves Monteiro, Tiago Casella, Ana Carolina Conti, Svetoslav Dimitrov Todorov, Ana Lúcia Barretto Penna
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 11, p 1134 (2023)
Lactic acid bacteria (LAB) are pivotal in shaping the technological, sensory, and safety aspects of dairy products. The evaluation of proteolytic activity, citrate utilization, milk pH reduction, and the production of organic compounds, acetoin, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7f5ec299e94481490c771b6967d61ca
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 3, p 331 (2023)
The small molecule citrate is a key molecule that is synthesized de novo and involved in diverse biochemical pathways influencing cell metabolism and function. Citrate is highly abundant in the circulation, and cells take up extracellular citrate via
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a25e30bd38ca492cae39536fc3b36d8c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bréhima Diawara, Hagrétou Sawadogo-Lingani, Lene Jespersen, Anni Bygvrå Hougaard, Georges Anicet Ouedraogo, Pernille Greve Johansen, Geoffroy Romaric Bayili
Publikováno v:
Journal of Dairy Research. 87:110-116
The experiments reported in this research paper aimed to determine the technological properties of indigenous Lactococcus lactis strains isolated from Lait caillé, a spontaneous fermented milk, from the perspective of starter culture development. Fe