Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Citil, Ozcan Baris"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary Medicine International. 2014, p1-5. 5p.
Publikováno v:
African Journal of Traditional, Complementary and Alternative Medicines; Vol 11, No 6 (2014); 53-56
WOS: 000345923100005
Background: The aim of the present study is the determination of the effects of seasonal variations on the proximate analysis, cholesterol content and fatty acid compositions of Helix aspersa. Materials and Methods: Garden s
Background: The aim of the present study is the determination of the effects of seasonal variations on the proximate analysis, cholesterol content and fatty acid compositions of Helix aspersa. Materials and Methods: Garden s
WOS: 000295359100013
This experiment was carried out to determine effects of Japanese quail diets which is supplemented with different levels of omega-3 fatty acids compositions in yolk. In this study, one hundred-twenty laying quails at 10 week
This experiment was carried out to determine effects of Japanese quail diets which is supplemented with different levels of omega-3 fatty acids compositions in yolk. In this study, one hundred-twenty laying quails at 10 week
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4883::0a3fb9ca92d4083afb39d46f8cba66cd
https://hdl.handle.net/20.500.12395/26932
https://hdl.handle.net/20.500.12395/26932
Autor:
Inal, Fatma, Gurbuz, Emel, Coskun, Behic, Alatas, Mustafa Selcuk, Citil, Ozcan Baris, Polat, Esad Sami, Seker, Erdogan
WOS: 000282824100014
This study was carried out in two experiments. Experiment 1 was conducted with six ruminally-cannulated one-year old Kangal Akkaraman male lambs, using a crossover design with 2 periods to determine the effects of live yeast
This study was carried out in two experiments. Experiment 1 was conducted with six ruminally-cannulated one-year old Kangal Akkaraman male lambs, using a crossover design with 2 periods to determine the effects of live yeast
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4883::abb00001c5976b046b43ca686cdb2762
https://hdl.handle.net/20.500.12395/25369
https://hdl.handle.net/20.500.12395/25369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GULSEN, Nurettin, UMUCALILAR, Huzur Derya, ALATAS, Mustafa Selcuk, HAYIRLI, Armagan, CITIL, Ozcan Baris
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science; 2014, Vol. 42, p90-93, 4p