Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Cisilotto, Bruno"'
Autor:
Cisilotto, Bruno
Publikováno v:
Repositório Institucional da UCSUniversidade de Caxias do SulUCS.
Considerando que os vinhos espumantes são produtos importantes para o setor vitivinícola brasileiro, pesquisas relacionadas com melhorias na elaboração deste produto são relevantes para a qualidade, diversificando os produtos. A acidez dos vinho
Externí odkaz:
https://repositorio.ucs.br/handle/11338/3023
Autor:
Cisilotto, Bruno, Scariot, Fernando Joel, Schwarz, Luisa Vivian, Mattos Rocha, Ronaldo Kauê, Longaray Delamare, Ana Paula, Echeverrigaray, Sergio
Publikováno v:
In Food Microbiology April 2023 110
Autor:
Cisilotto Bruno, Rossato Simone Bertazzo, Ficagna Evandro, Wetzstein Luísa Carolina, Gava Angelo, Mion Gugel Gisele, Longaray Delamare Ana Paula, Echeverrigaray Sergio
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 34, Iss 2, Pp 91-101 (2019)
Ion exchange resins are polymers with high physical and chemical stability, which, upon activation, acquire positive charge (H+) ions which interchange with existing cations during musts or wines treatment. The chemical composition of the grape must,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ce53d8325f042f39eb8f16d87994c2c
Autor:
Cisilotto, Bruno, Vivian Schwarz, Luisa, Mattos Rocha, Ronaldo Kauê, de Siqueira Ferreira, Daniel, Longaray Delamare, Ana Paula, Echeverrigaray, Sergio, Nicolini, Daniela, Vezzulli, Silvia, Stefanini, Marco
Publikováno v:
Vitis; 2023, Vol. 62 Issue 4, p178-182, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 03030 (2016)
The paper presents In Vino Veritas – IVV, a hybrid, pervasive and ubiquitous game, developed in Bento Gonçalves, located in Serra Gaúcha, Southern Brazil. The goal is to discuss the cultural, educational and wine tourism potential of the IVV, in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44698a58a5fc4c61893ecff031a0f191
Autor:
Gava Angelo, Ficagna Evandro, Rossato Simone B., Cisilotto Bruno, Miotto Shana P.S., Gabbi Henrique T.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 02029 (2016)
The Serra Gaucha has a high rainfall occurrence during the ripening and harvest. It results in higher use of fungicides, being the copper-based ones, the most commonly used. High levels of this metal can cause stress to the yeast, thus, influencing o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/574fa844e858406fac249beb50bfe191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gava, Angelo, Cisilotto, Bruno, Davi Emer, Cassandro, Bertazzo Rossato, Simone, Borsato, Dionísio, Ficagna, Evandro
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica; 2021, Vol. 52 Issue 2, p1-8, 8p