Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Cisarova, Miroslava"'
Autor:
Císarová, Miroslava, Hleba, Lukáš, Medo, Juraj, Tančinová, Dana, Mašková, Zuzana, Čuboň, Juraj, Kováčik, Anton, Foltinová, Denisa, Božik, Matěj, Klouček, Pavel
Publikováno v:
In Food Control April 2020 110
Autor:
Kovacik, Anton, Tirpak, Filip, Tomka, Marian, Miskeje, Michal, Tvrda, Eva, Arvay, Julius, Andreji, Jaroslav, Slanina, Tomas, Gabor, Michal, Hleba, Lukas, Fik, Martin, Jambor, Tomas, Cisarova, Miroslava, Massanyi, Peter
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology December 2018 50:399-407
Autor:
Božik, Matěj, Císarová, Miroslava, Tančinová, Dana, Kouřimská, Lenka, Hleba, Lukáš, Klouček, Pavel
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products April 2017 98:146-152
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dana Tančinová, Barborakova, Zuzana, Maskova, Zuzana, Cisarova, Miroslava, Bojnanska, Tatiana
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 1, Iss Special issue, Pp 813-818 (2012)
Web of Science
Web of Science
The aim of this study was to determinate microscopic fungi that can cause occurrence of mould in bread. We used breads from experimental baking with different addition of walnuts (0 - 15%) as model samples. Bread samples were stored in the fridge, in
Autor:
Cubon, Juraj, Hascik, Peter, Pavelkova, Adriana, Tkacova, Jana, Hleba, Lukas, Bucko, Ondrej, Jarosova, Alzbeta, Cisarova, Miroslava
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; 2019 Special Issue, Vol. 9, p376-379, 4p
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Jun/Jul2019, Vol. 8 Issue 6, p1347-1351, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cisarova, Miroslava, Dana Tančinová, Barborakova, Zuzana, Maskova, Zuzana, Felsociova, Sona, Kucerkova, Vladimira
Publikováno v:
Web of Science
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 2, Iss 2, Pp 434-445 (2012)
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 2, Iss 2, Pp 434-445 (2012)
The aim of this study was to isolate the strains of fungi from Camembert type cheese, identify them and to test isolated strains of Penicillium camemberti for their ability to produce cyclopiazonic acid. The description of micro- and macromorphologic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3dcbe5729e759fafc16245ea07624053
https://publons.com/wos-op/publon/27225789/
https://publons.com/wos-op/publon/27225789/