Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Ciriminna, Laura"'
Autor:
Ciriminna, Laura, Rakaj, Arnold, Grosso, Luca, Pensa, Davide, Fianchini, Alessandra, Mazzola, Antonio, Vizzini, Salvatrice
Publikováno v:
In Aquaculture Reports April 2024 35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciriminna, Laura1 (AUTHOR), Signa, Geraldina2 (AUTHOR) geraldina.signa@unipa.it, Vaccaro, Antonino Maurizio1 (AUTHOR), Messina, Concetta Maria1 (AUTHOR), Mazzola, Antonio1,2 (AUTHOR), Vizzini, Salvatrice1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Aug2020, Vol. 26 Issue 4, p1046-1057. 12p.
Autor:
Ciriminna, Laura
Sea urchin gonads are considered a delicacy in many parts of the world, leading to an increase of fishing pressure and resulting in the decline of natural stock of commercially valuable species. Aquaculture could be the best solution to fill the gap
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::3194fbfef68cba219d5480754c97b0f2
https://hdl.handle.net/10447/559463
https://hdl.handle.net/10447/559463
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciriminna, Laura, Rakaj, Arnold, Grosso, Luca, Pensa, Davide, Fianchini, Alessandra, Mazzola, Antonio, Vizzini, Salvatrice
Publikováno v:
Aquaculture Reports; April 2024, Vol. 35 Issue: 1
Autor:
Ciriminna, Laura, Signa, Geraldina, Vaccaro, Antonino Maurizio, Visconti, Giulia, Mazzola, Antonio, Vizzini, Salvatrice
Publikováno v:
Aquaculture Reports; November 2021, Vol. 21 Issue: 1