Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Cirillo, Marcelo Ângelo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Oliveira, Ana Lázara Matos, Bento, Juliana Aparecida Correia, Fidelis, Marilia Cândido, Dias, Matheus Cordasso, de Barros, Hanna Elisia Araújo, Natarelli, Caio Vinicius Lima, do Lago, Rafael Carvalho, Barbosa, Jorge Wanderson, Ossani, Paulo César, Caliari, Márcio, Júnior, Manoel Soares Soares, Tonoli, Gustavo Henrique Denzin, Carvalho, Elisângela Elena Nunes, Franco, Marcelo, Cirillo, Marcelo Ângelo, de Barros Vilas Boas, Eduardo Valério
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products January 2023 191 Part A
Autor:
Santos, Wharley Pereira dos, Silva, Marx Leandro Naves, Avanzi, Junior Cesar, Acuña-Guzman, Salvador Francisco, Cândido, Bernardo Moreira, Cirillo, Marcelo Ângelo, Curi, Nilton
Publikováno v:
In Geoderma Regional June 2021 25
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 5, pp. 1913-1930.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-06-2020-0537
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amaral, Tatiana Nunes, Junqueira, Luciana Affonso, Prado, Mônica Elisabeth Torres, Cirillo, Marcelo Angelo, de Abreu, Luiz Ronaldo, Costa, Fabiano Freire, de Resende, Jaime Vilela
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2018 79:331-342
Autor:
de Mendonça, Kamilla Soares, Corrêa, Jefferson L.G., Junqueira, João Renato de Jesus, Cirillo, Marcelo Angelo, Figueira, Fabiano Vicente, Carvalho, Elisângela Elena Nunes
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2017 224:212-218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.