Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Circular hotels"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The hospitality industry, together with the transports one, represents the highest source of emissions and pollution in the tourism sector. The hotels, to respond to the pressing tourist demand, are forced to make a spasmodic use of resources, causin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3668::2fd517b39111ef56fa2fe480200c6c4c
https://hdl.handle.net/11590/391779
https://hdl.handle.net/11590/391779
Publikováno v:
Sustainability
Volume 11
Issue 20
Biblos-e Archivo: Repositorio Institucional de la UAM
Universidad Autónoma de Madrid
Biblos-e Archivo. Repositorio Institucional de la UAM
instname
Sustainability, Vol 11, Iss 20, p 5665 (2019)
Volume 11
Issue 20
Biblos-e Archivo: Repositorio Institucional de la UAM
Universidad Autónoma de Madrid
Biblos-e Archivo. Repositorio Institucional de la UAM
instname
Sustainability, Vol 11, Iss 20, p 5665 (2019)
The circular economy (CE) is considered a possible solution to problems, such as the increasing global demand for resources, climate change and worldwide pollution. CE can help to transform the hospitality industry from its current linear model of pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a8114f33db3c04fd1f1d0031453bfb15
https://doi.org/10.3390/su11205665
https://doi.org/10.3390/su11205665
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Contemporary Hospitality Management; 2025, Vol. 37 Issue 1, p57-75, 19p
Publikováno v:
TIME Magazine. 2/23/1962, Vol. 79 Issue 8, p62-71. 10p.
Autor:
Bosone, Martina, Nocca, Francesca
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Oct2022, Vol. 14 Issue 19, p12218-12218, 35p
Publikováno v:
British Food Journal; 2022, Vol. 124 Issue 2, p462-492, 31p
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Jun2020, Vol. 12 Issue 11, p4338-4338, 1p