Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Cipollaro, Maria"'
Publikováno v:
In Forest Policy and Economics July 2018 92:106-118
THE CONSUMER PERCEPTION OF THE PRESENCE OF PALM OIL IN FOOD PRODUCTS: AN EXPLORATORY STUDY IN ITALY.
Autor:
FABBRIZZI, Sara1 sara.fabbrizzi@unifi.it, CIPOLLARO, Maria2 maria.cipollaro@unifi.it, MARINELLI, Nicola3 nicola.marinelli@unifi.it
Publikováno v:
Quality - Access to Success. 2019 Supplement 2, Vol. 20, p249-254. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Case Studies in the Beer Sector 2021:165-181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The paper analyzes the performance of a sample of Italian microbreweries. For small and very small companies, performance analyses represent an important tool for the investigation of both the efficiency and the survival chances of the companies in t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ead37eeb8cf557199e92140778ac1afa
Autor:
Argenti, Giovanni, Sacchetti, Patrizia, Dalla Marta, Anna, Fraga, Helder, Fabbrizzi, Sara, Capecchi, Irene, Staglianò, Nicolina, Bagnoli, Bruno, Rosi, Marzia Cristiana, Belcari, Antonio, Mancini, Marco, Orlandini, Simone, Grifoni, Daniele, Messeri, Gianni, Baldi, Marina, Dalu, Giovanni, Salinger, Michael James, Santos, Joao, Barbierato, Elena, Bernetti, Iacopo, Cipollaro, Maria, Menghini, Silvio, Sacchelli, Sandro
Publikováno v:
Datacite
The staff exchange eventprovides an effective knowledge transfer among Clim4Vitis partners. The speakersaddress viticulture topics from different points of view, providing a general focus on the state of art and current research activities in this se
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3c461659aed537f8f3312478abbffd04
Over the past two decades, the craft beer sector has developed significantly both in Europe and Italy. Through a SWOT analysis, the research highlights the main critical points of the Tuscan craft beer chain, in particular the use of local raw materi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::02a5771e1d6ec43dd608a72a73156732
Autor:
MARINELLI, Nicola1 nicola.marinelli@unifi.it, CIPOLLARO, Maria2 maria.cipollaro@unifi.it, ALAMPI SOTTINI, Veronica3 veronica.alampi@unifi.it
Publikováno v:
Quality - Access to Success. 2016 Supplement 1, Vol. 17, p543-550. 8p.