Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Cinnamon industry"'
Autor:
Pulasinghe, Koliya, Kasthurirathna, Dharshana, Ravishan, S. A. A., Gamaethige, G. G. S. A., Ekanayaka, E. M. A. I. B., Edirisinghe, B. M.
Publikováno v:
International Research Journal of Innovations in Engineering & Technology; Nov2023, Vol. 7 Issue 11, p27-34, 8p
Autor:
Huang Guolin, Jiang Ligeng
Publikováno v:
Journal of Humanities & Social Sciences Studies (JHSSS); 2022, Vol. 4 Issue 1, p256-261, 6p
Publikováno v:
Food Manufacture. Jun2014, Vol. 89 Issue 6, p27-28. 2p.
Autor:
Ranjith Senaratne, Ranjith Pathirana
Cinnamon is the common name for the spice obtained from the dried inner bark of several species of the genus Cinnamomum in the Lauraceae family. In world trade, Cinnamomum cassia (L.) J. Presl Cinnamomum burmannii dominate, but it is of a different q
Publikováno v:
Geography Review; Apr2010, Vol. 23 Issue 4, p20-22, 3p
Publikováno v:
Digging Stick; Aug2016, Vol. 33 Issue 2, p4-7, 2p
Autor:
Ramage, Norma
Publikováno v:
Marketing Magazine. 9/2/2002, Vol. 107 Issue 35, p10. 2p. 6 Color Photographs.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jo, Yeon-Ji1, Chun, Ji-Yeon1, Kwon, Yun-Joong2, Min, Sang-Gi1 minsg@konkuk.ac.kr, Hong, Geun-Pyo3, Choi, Mi-Jung4 choimj@konkuk.ac.kr
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Jan2015, Vol. 60 Issue 1, p444-451. 8p.