Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Cigar tobacco leaf"'
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Aug2024, Vol. 39 Issue 4, p71-79. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
IntroductionMicrobial succession and metabolic adjustment during cigar tobacco leaf (CTL) fermentation are key factors to improve the quality and flavor of CTLs. However, the interactions in the above processes remain to be further elucidated.Methods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de36962698e04da7a7cec3c8d82b3ce4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 10, Iss 1, Pp 1-22 (2023)
Abstract Background The quality of cigar tobacco leaves was closely related to fermentation. To investigate the substance changes in cigar tobacco leaves during their fermentation, metabolomics was determined at different fermentation stages. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9eafbd4b5a246b69ffe5b609bac8667
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 11, Pp 198-205 (2022)
Objective: To solve the problem of tobacco leaf residues produced during the production of tobacco extracts. Methods: Maillard reaction was carried out using aqueous extracts from cigar tobacco leaf residues as raw materials, and the effects of amino
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b310dfc8604d46f4b10148629e274f1f
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 4, Pp 220-227 (2022)
This paper reviews the exogenous additives such as microorganisms, enzymes and excipients currently applied to cigar tobacco leaf fermentation and their research and application results to improve the quality of tobacco leaves, and prospects the rese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af2c5245dc2e49e1930991f98263be46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.