Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Ciesa, Flavio"'
Autor:
Ciesa, Flavio, Dalla Via, Josef, Wisthaler, Armin, Zanella, Angelo, Guerra, Walter, Mikoviny, Tomas, Märk, Tilmann D., Oberhuber, Michael
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology December 2013 86:329-336
Autor:
Ciesa, Flavio, Plech, Anton
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 2010 346(1):1-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciesa, Flavio
This thesis deals with the synthesis, characterization and study of metallic nanoparticles (M = Au, Pd, Ag, Cd-Se) functionalized on their surface with calix[n]arene derivatives. These hybrid organic-inorganic materials, more commonly called "monolay
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______341::9fb10c0ab9dcf27a1cfe0917b653a7dd
http://hdl.handle.net/1889/749
http://hdl.handle.net/1889/749
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Ascorbic acid content in apple pulp, peel, and monovarietal cloudy juices of 64 different cultivars.
Autor:
Bassi, Michele, Lubes, Giuseppe, Bianchi, Flavia, Agnolet, Sara, Ciesa, Flavio, Brunner, Karin, Guerra, Walter, Robatscher, Peter, Oberhuber, Michael
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2017 Supplement, Vol. 20, pS2626-S2634, 9p, 1 Chart, 2 Graphs