Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Cidad, Maite"'
Publikováno v:
In Microchemical Journal September 2017 134:284-288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramos, Saioa, Etxebarria, Susana, Cidad, Maite, Gutierrez, Mónica, San Martin, David, Iñarra, Bruno, Olabarrieta, Idoia, Melado-Herreros, Ángela, Zufia, Jaime
Publikováno v:
In The Interaction of Food Industry and Environment 2020:1-34
Autor:
Cidad, Maite, Peral, Irene, Ramos, Saioa, Basurco, Bernardo, López-francos, Antonio, Muniesa, Ana, Cavallo, Marianna, Perez, Jose, Aguilera, Cristóbal, Furones, Dolors, Reverté, Carmen, Sanjuan-vilaplana, Anna, Edgar, Brun, Dverdal Jansen, Mona, Tavornpanich, Saraya, Raux, Pascal, Baraibar Díez, Elisa, Cobo, Angel, Fernández Polanco, José Manuel, Llorente García, Ignacio, Fernández Sánchez, José Luis, Luna García, Manuel, Luna Sotorrio, Ladislao, Odriozola Zamanillo, María, Gulzari, Benan, Janssen, Kasper, Komen, Hans
Aquaculture is a source of food, critical and essential to feed humanity and to ensure the world’s food security, and, also is a business that generates economic interest. This is clearly specified in the analysis document of the State of Fisheries
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_________7::eece53a2bbd047acfd723cd83d482b64
https://archimer.ifremer.fr/doc/00515/62630/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00515/62630/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akratos, C.S., Aspri, Maria, Ballesteros, Mercedes, Bigliardi, Barbara, Bucatariu, Camelia Adriana, Cidad, Maite, Del Borghi, Adriana, Economou, Ch.N., Etxebarria, Susana, Galanakis, Charis, Gallo, M., Gutierrez, Mónica, Iñarra, Bruno, Kamarzaman, Fatin Farhana, Licciardello, Fabio, Melado-Herreros, Ángela, Moreno, Antonio D., Moreschi, L., Negro, María José, Olabarrieta, Idoia, Piergiovanni, Luciano, Qamaruz-Zaman, Nastaein, Ramos, Saioa, San Martin, David, Despoudi, Stella, Tatoulis, T.I., Tekerlekopoulou, A.G., Tsaltas, Dimitrios, Vayenas, D.V., Yaacof, Nurashikin, Zufia, Jaime
Publikováno v:
In The Interaction of Food Industry and Environment 2020:xi-xii