Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"Cicia G."'
Publikováno v:
In Ecological Economics October 2024 224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carfora, V., Cavallo, C., Caso, D., Del Giudice, T., De Devitiis, B., Viscecchia, R., Nardone, G., Cicia, G.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference September 2019 76:1-9
Autor:
Caracciolo, F., Cicia, G., Del Giudice, T., Cembalo, L., Krystallis, A., Grunert, K.G., Lombardi, P.
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 January 2016 112 Part 1:121-130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Globally, bitterness in food is not a preferred attribute by consumers, for several reasons. In the case of Extra Virgin Olive Oil its presence is fundamental as it is a healthiness indicator, being strictly linked to the antioxidant content. The cur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e63f0bc82ae4afda9423faddd6e518f
Autor:
Lorito, M., Cicia, G., Del Giudice, T., rita patrizia aquino, Celano, G., Pergola, M., Panico, T., Vecchio, R., Cuturi, F., Chiara, A., Zammartino, F., Boccia, F., Covino, C., Di Donato, P., Marotta, G., Nazzaro, C., Simonetti, B.
Publikováno v:
Università degli studi di Salerno-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::14a878bcfd852d589742429cd3d5ce94
http://hdl.handle.net/11386/4777354
http://hdl.handle.net/11386/4777354
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.