Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Cichosz Grazyna"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2022 127
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2018 44:191-200
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 15 September 2017 83:95-100
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2016 66:348-354
Autor:
Aljewicz, Marek, Cichosz, Grażyna
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2015 63(1):52-56
Autor:
Aljewicz, Marek, Cichosz, Grażyna
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2015 60(2) Part 1:841-847
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2014 97(8):4824-4831
Publikováno v:
In Pediatria Polska January-February 2014 89(1):54-59
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. 70:165-178
Milk antioxidants, both lipophilic (conjugated linoleic acid, α-tocopherol, β-carotene, vitamins A and D3, coenzyme Q10, phospholipids) and hydrophilic antioxidants (proteins, peptides, vitamins, minerals and trace elements) play a key role in main
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.