Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Cichoski, Alexandre J."'
Autor:
Schlesner, Sandra K., Voss, Mônica, Helfer, Gilson A., Costa, Adilson B., Cichoski, Alexandre J., Wagner, Roger, Barin, Juliano S.
Publikováno v:
In Green Analytical Chemistry April 2022 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nora, Flavia M. Dalla, Oliveira, Alessandra S., Duarte, Fabio A., Cichoski, Alexandre J., Barin, Juliano S.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.7 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 33, Issue: 7, Pages: 783-789, Published: 17 JUN 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 33, Issue: 7, Pages: 783-789, Published: 17 JUN 2022
Thermal infrared enthalpimetry (TIE) was used for hypochlorite determination in commercial hypochlorite-based bleaching solutions. Experimental parameters were evaluated for the reaction with a hydrogen peroxide solution. The most relevant conditions
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8697a4460ff535747b509e130cb0c4c0
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000700783
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000700783
Autor:
Filho, Carlos B., Furlan, Junior M., de Menezes, Cristiano R., Cichoski, Alexandre J., Wagner, Roger, Campagnol, Paulo C. B., Lorenzo, José M.
Publikováno v:
Food Analytical Methods; Apr2023, Vol. 16 Issue 4, p749-758, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cichoski, Alexandre J.1, Moura, Heloísa C.1, Silva, Marianna S.1, Rampelotto, Cristine1, Wagner, Roger1, Barin, Juliano S.1, Vendruscolo, Raquel G.1, Dugatto, Jonas S.1, Athayde, Dirceu R.1, Dalla Costa, Marco A.2
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p2780-2791. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.