Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Ciappini, María C."'
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 58, Iss 1, Pp 103-111 (2014)
Polyphenolic compounds reportedly produce physiological effects that are beneficial to health. Bee products are particularly rich in polyphenolic compounds. We determined the antioxidant capacity and the phenolic and flavonoid compounds content of 81
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6112efbe93fe4f79af61cfe96c2ad131
Autor:
Ciappini, María C.1 laboratorio@ucel.edu.ar, Gatti, María B.1 laboratorio@ucel.edu.ar, Cabreriso, María S.1 laboratorio@ucel.edu.ar, Chaín, Priscila1 laboratorio@ucel.edu.ar
Publikováno v:
Invenio. nov2016, Vol. 19 Issue 37, p153-161. 9p.
Autor:
Ciappini, María C., Calviño, Amalia
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; August 2020, Vol. 16 Issue: 6 p919-927, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.