Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Ciappellano, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2016 Jan 01. 30(1), 23-30.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26525327
Autor:
Ciappellano, S., Roggi, C., Baggio, C., Lanza, M.P., Erba, D., Maccarini, L., Brighenti, F., Testolin, G.
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1998 Jan 01. 42(3), 127-137.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508152
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1989 Jan 01. 33(1), 22-30.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45199135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 45, Iss 1-2, Pp 71-74 (1994)
Grasas y Aceites; Vol. 45 No. 1-2 (1994); 71-74
Grasas y Aceites; Vol. 45 Núm. 1-2 (1994); 71-74
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 45 No. 1-2 (1994); 71-74
Grasas y Aceites; Vol. 45 Núm. 1-2 (1994); 71-74
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Modification of the membrane fatty acids affects the structure of the surrounding environment causing a variation in membrane stability, fluidity and permeability. In this study we developed a red blood cells fragility measurement to evaluate the inf