Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Cialiè Rosso, Marta"'
Autor:
Cialiè Rosso, Marta1 (AUTHOR), Stilo, Federico1 (AUTHOR), Squara, Simone1 (AUTHOR), Liberto, Erica1 (AUTHOR), Mai, Stefania2 (AUTHOR), Mele, Chiara2,3 (AUTHOR), Marzullo, Paolo2,3 (AUTHOR) paolo.marzullo@med.uniupo.it, Aimaretti, Gianluca3 (AUTHOR), Reichenbach, Stephen E.4,5 (AUTHOR), Collino, Massimo1 (AUTHOR), Bicchi, Carlo1 (AUTHOR), Cordero, Chiara1 (AUTHOR) chiara.cordero@unito.it
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. 2021, Vol. 413 Issue 2, p403-418. 16p.
Autor:
Stilo, Federico, CIALIÈ ROSSO, Marta, Squara, Simone, Bicchi, Carlo, Cordero, Chiara Emilia Irma, Cagliero, Cecilia Lucia
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science. 13
The volatile fraction of plant-based foods provides useful functional information concerning sample-related variables such as plant genotype and phenotype expression, pedoclimatic and harvest conditions, transformation/processing technologies, and ca
Autor:
Squara, Simone, Stilo, Federico, Cialiè Rosso, Marta, Liberto, Erica, Bicchi, Carlo, Cordero, Chiara Emilia Irma
Publikováno v:
In Comprehensive Analytical Chemistry 2022 96:261-303
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Squara, Simone, Stilo, Federico, Cialiè Rosso, Marta, Liberto, Erica, Spigolon, Nicola, Genova, Giuseppe, Castello, Giuseppe, Bicchi, Carlo, Cordero, Chiara
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 3/3/2022, Vol. 13, p1-25, 25p