Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Ciacciulli, Angelo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salonia, Fabrizio, Ciacciulli, Angelo, Pappalardo, Helena Domenica, Poles, Lara, Pindo, Massimo, Larger, Simone, Caruso, Paola, Caruso, Marco, Licciardello, Concetta
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 12/13/2022, Vol. 13, p1-14, 14p
Autor:
Ciacciulli, Angelo1, Chiozzotto, Remo1, Attanasio, Giovanna1, Cirilli, Marco1, Bassi, Daniele1
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Aug2018, Vol. 49 Issue 4, p370-377. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CIACCIULLI, ANGELO
The aim of this research was to deepen the knowledge about the slow softening texture in peach. The texture is a synthesis of several parameters detected by senses, derived from the food structure. The paramount sense in the texture perception is the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f47ccc61cdfda71c0691e00f0d81416e