Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"Ciaccheri L."'
Autor:
Mignani A. G., Ciaccheri L., Mencaglia A. A., Díaz-Herrera N., García-Allende P. B., Ottevaere H., Thienpont H., Attilio C., Cimato A., Francalanci S., Paccagnini A., Pavone F. S.
Publikováno v:
Journal of the European Optical Society-Rapid Publications, Vol 4, p 09005 (2009)
Absorption spectroscopy in the wide 200–1700 nm spectral range is carried out by means of optical fiber instrumentation to achieve a digital mapping of liquids for the prediction of important quality parameters. Extra virgin olive oils from Italy a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1281600e195548dd97f88524b305d01e
Autor:
Berghmans, Francis, Zergioti, Ioanna, Ciaccheri, L., Smeesters, L., Mencaglia, A. A., Adinolfi, B., Mignani, A. G.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; June 2024, Vol. 12999 Issue: 1 p129992K-129992K-6, 1169935p
Autor:
Kuzniz, T., Halot, D., Mignani, A.G., Ciaccheri, L., Kalli, K., Tur, M., Othonos, A., Christofides, C., Jackson, D.A.
Publikováno v:
In Sensors & Actuators: B. Chemical 2007 121(1):231-237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Girolamo A., Cervellieri S., Cortese M., Porricelli A.C.R., Pascale M., Longobardi F., von Holst C., Ciaccheri L., Lippolis V.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture (2018): 1946–1953. doi:10.1002/jsfa.9392
info:cnr-pdr/source/autori:De Girolamo A.; Cervellieri S.; Cortese M.; Porricelli A.C.R.; Pascale M.; Longobardi F.; von Holst C.; Ciaccheri L.; Lippolis V./titolo:Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran/doi:10.1002%2Fjsfa.9392/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2018/pagina_da:1946/pagina_a:1953/intervallo_pagine:1946–1953/volume
info:cnr-pdr/source/autori:De Girolamo A.; Cervellieri S.; Cortese M.; Porricelli A.C.R.; Pascale M.; Longobardi F.; von Holst C.; Ciaccheri L.; Lippolis V./titolo:Fourier transform near-infrared and mid-infrared spectroscopy as efficient tools for rapid screening of deoxynivalenol contamination in wheat bran/doi:10.1002%2Fjsfa.9392/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2018/pagina_da:1946/pagina_a:1953/intervallo_pagine:1946–1953/volume
BACKGROUND:Deoxynivalenol (DON) is the most commonFusariummycotoxin occurring in wheat and wheat-derived products, with several adverse and toxic effects in animals and humans. Although bran fractions produced by milling wheat have numerous health be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0273934db08d4c16b0382fa68ed3aeae
http://www.cnr.it/prodotto/i/394976
http://www.cnr.it/prodotto/i/394976
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; 9/19/2019, Vol. 11199, p1-4, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.