Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Ci. Franzke"'
Publikováno v:
Food / Nahrung. 21:817-823
Gaschromatographische Untersuchungen, bei denen gesattigte Monoglyceride unterschiedlicher Kettenlange als stationare Phase eingesetzt werden, haben ergeben, das der Retentionsindex einer polaren (Wasser) oder unpolaren Substanz (Dekalin) als Mas fur
Autor:
Ci. Franzke, A. Jantz
Publikováno v:
Food / Nahrung. 8:637-644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.