Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Ci. Franzke"'
Publikováno v:
Food / Nahrung. 21:817-823
Gaschromatographische Untersuchungen, bei denen gesattigte Monoglyceride unterschiedlicher Kettenlange als stationare Phase eingesetzt werden, haben ergeben, das der Retentionsindex einer polaren (Wasser) oder unpolaren Substanz (Dekalin) als Mas fur
Autor:
Ci. Franzke, A. Jantz
Publikováno v:
Food / Nahrung. 8:637-644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb1974, Vol. 154 Issue 2, p90-128, 39p
Autor:
Cornell, H. J.
Publikováno v:
Starch / Staerke; 1970, Vol. 22 Issue 2, p55-64, 10p
Autor:
Franzke, Cl., Wahl, G.
Publikováno v:
Starch / Staerke; 1970, Vol. 22 Issue 2, p64-67, 4p
Publikováno v:
Fette, Seifen, Anstrichmittel; 1971, Vol. 73 Issue 10, p639-642, 4p
Publikováno v:
Fette, Seifen, Anstrichmittel; 1968, Vol. 70 Issue 9, p633-638, 6p
Autor:
Schmidt, H.
Publikováno v:
Fette, Seifen, Anstrichmittel; 1957, Vol. 59 Issue 10, p837-840, 4p