Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Chung, Mi Sun"'
Lattice-designed 3D printing of gluten-free pasta incorporated with xanthan gum for the elderly food
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Publikováno v:
In Journal of Clinical Neuroscience June 2019 64:155-159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yim, Younghee1, Chung, Mi Sun1 rosademed@gmail.com, Kim, Su Yeong2, Lee, Na Mi2, Byun, Jun Soo1, Chae, Soo Ahn2
Publikováno v:
Scientific Reports. 6/24/2021, Vol. 11 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chung Mi Sun, ZhiGang Wei
Publikováno v:
The Korean Society of Science & Art. 38:247-263
Autor:
Chung Mi Sun, Zhao Long Zheng
Publikováno v:
The Korean Society of Science & Art. 38:355-370
Autor:
gyurangkim, Chung, Mi sun
Publikováno v:
The Korean Society of Science & Art. 38:25-36