Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Chughtai, Fazal Rahman Sajid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azeem, Muhammad a, c, Hanif, Muhammad a, ⁎, Mahmood, Khalid b, Ameer, Nabeela a, Ramzan, Nasreen a, Abid, Usman a, Latif, Hafsa a, Chughtai, Fazal Rahman Sajid a
Publikováno v:
In Materials Today Communications June 2022 31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azeem, Muhammad, Hanif, Muhammad, Mahmood, Khalid, Ameer, Nabeela, Chughtai, Fazal Rahman Sajid, Abid, Usman
Publikováno v:
Polymer Bulletin (Berlin, Germany)
Flavonoids are present naturally in many fruits and vegetables including onions, apples, tea, cabbage, cauliflower, berries and nuts which provide us with quercetin, a powerful natural antioxidant and cytotoxic compound. Due to antioxidant property,
Autor:
Azeem, Muhammad, Hanif, Muhammad, Mahmood, Khalid, Ameer, Nabeela, Chughtai, Fazal Rahman Sajid, Abid, Usman
Publikováno v:
Polymer Bulletin; Jan2023, Vol. 80 Issue 1, p241-262, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.