Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Chuat V"'
Autor:
Legras, Jean-Luc, Chuat, V, Madec, M, Grondin, C, Marais, C, Casaregola, S, Neuvéglise, C, Rué, O, Valence, F
Publikováno v:
Microbes 2021 16ème Congrès National de la SFM
Microbes 2021 16ème Congrès National de la SFM, Sep 2021, Nantes, France. 2021
Microbes 2021 16ème Congrès National de la SFM, Sep 2021, Nantes, France. 2021
International audience; Introduction and objectivesThe wine fermentation ecosystem is very likely one of the most explored microbial ecosystem since the pioneer work of Pasteur. Microbiology has considerably evolved since these ancient, and recent me
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f8981c211e484680afc45953164ec00e
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03379832/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03379832/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pogačić, T, Yee, A., Maillard, M-B., Leclerc, A., Herve, C., Chuat, V., Valence, F., Thierry, A.
Microorganisms play an important role in the development of cheese flavour. Our aim was to develop a methodological approach to facilitate the screening of various cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::a674e9eac9a7e779e29170d36a157ea6
https://www.bib.irb.hr/729356
https://www.bib.irb.hr/729356
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.